ERTV Live ?: Sot në Kuvend – Debati për Programin dhe Qeverinë e Re. Fjala e deputetit Ervin Bushati

ERTV Live ?: Sot në Kuvend – Debati për Programin dhe Qeverinë e Re. Fjala e deputetit Ervin Bushati

Posted by Edi Rama on Dienstag, 12. September 2017

 

ERTV Live ?: Sot në Kuvend – Debati për Programin dhe Qeverinë e Re.
Fjala e deputetit Ervin Bushati

Drejtperdrejt nga Kongresi amerikan: SHBA dhe Kosova nenshkruajne programin Threshold prej 49 million dollaresh qe perqendrohet te rritja ekonomike, pergjegjshmeria dhe transparenca.

Drejtperdrejt nga Kongresi amerikan: SHBA dhe Kosova nenshkruajne programin Threshold prej 49 million dollaresh qe perqendrohet te rritja ekonomike, pergjegjshmeria dhe transparenca.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Dienstag, 12. September 2017

Drejtperdrejt nga Kongresi amerikan:
SHBA dhe Kosova nenshkruajne programin Threshold prej 49 million dollaresh qe perqendrohet te rritja ekonomike, pergjegjshmeria dhe transparenca.